لیزر کیست مویی
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

جراحی لیزر یک درمان نسبتا سریع و موثر برای کیست پیلونیدال است. این کیست ها که در نزدیکی بالای استخوان دنبالچه قرار دارند، جیب هایی هستند که با مو و مواد زائد فرو می روند و باعث عفونت می شوند. هدف از جراحی تمیز کردن ناحیه عفونی و برداشتن گودال است تا عفونت عود نکند.

آیا لیزر موهای زائد می تواند به سینوس پیلونیدال کمک کند؟


عود طولانی مدت سینوس پیلونیدال با رعایت بهداشت و حذف منظم موهای زائد مانند لیزر موهای زائد کاهش می یابد. برای جلوگیری از عود سینوس، موها باید برداشته شوند. لیزر موهای زائد به طور دائمی موهای ناحیه آسیب دیده را کاهش می دهد و احتمال عود مشکل را تا حد زیادی کاهش می دهد.

 

 

انواع لیزر در درمان کیست مویی


لیزردیود


در صورتی که در مرحله اولیه ی بیماری می باشید می توان به وسیله ی وارد کردن فیبر دیود دیواره ی کیست را حذف کرد.

در این حالت نیاز به جراحی نیست . بعد از اینکه فیبر لیزر کیست مویی خارج شد کیست مویی برداشته شده و یک زخم بیضوی کوچک ایجاد می شود.

 

لیزر پرتوان برای برداشتن کاملکیست


به وسیله این لیزر می توان سینوس را به طور کامل برداشت و بیشتر برای برداشتن کیست های متعدد کاربرد دارد.

 

آیا لیزر جایگزینی برای جراحی باز برای کیست پیلونیدال است؟


این می‌تواند جایگزین بسیار جذابی برای جراحی باز باشد و بیماران را قادر می‌سازد تا از مشکلات مکرر و شدید پس از عمل مرتبط با ... لیزر Nd-YAG یک درمان مؤثر برای کیست‌های پیلونیدال است که نتایج عالی را با بهبودی سریع و بدون خطر عوارض جانبی جدی ارائه می‌کند.

 

آیا باید در مورد سینوس پیلونیدال به پزشک مراجعه کنم؟


اگر سینوس پیلونیدال شما عفونی و دردناک است، باید حتماً توسط پزشک معاینه شوید. پزشک شما ممکن است کیست را لنگ بزند، جراحی انجام دهد و آنتی بیوتیک ها را پیگیری کند. عود طولانی مدت سینوس پیلونیدال با رعایت بهداشت و حذف منظم موهای زائد مانند لیزر موهای زائد کاهش می یابد.

 

نحوه درمان کیست پیلونیدال با آنتی بیوتیک


کیست های پیلونیدال که به درستی «سینوس های پیلونیدال» نامیده می شوند، پاکت ها یا کانال هایی زیر پوست هستند. این منافذ غیر طبیعی در بافت می تواند خاک، سلول های مرده پوست و ریزش مو را در خود جای دهد. با گذشت زمان، این مجموعه ممکن است آلوده شود.

قبل از اقدام به روش‌های درناژ یا جراحی پیلونیدال، ممکن است از آنتی‌بیوتیک‌ها برای از بین بردن عفونت استفاده شود. این گاهی اوقات یک رویکرد موثر برای موارد خفیف بیماری پیلونیدال است. بیشتر اوقات برای بیمارانی که درد یا سایر علائم ناخوشایند را تجربه نمی کنند توصیه می شود.

آنتی بیوتیک های خوراکی معمولاً داروی انتخابی هستند. گاهی ممکن است نیاز به زایمان IV باشد. برخی از پزشکان استفاده موضعی از پماد آنتی بیوتیک را نیز توصیه می کنند.

 

آنتی بیوتیک های طیف وسیع برای درمان پیلونیدال


عفونت سینوس های پیلونیدال ممکن است حاوی ترکیبی از باکتری های هوازی و بی هوازی باشد. اگرچه باکتری های بی هوازی ممکن است شایع تر باشند، مطالعات نشان داده اند که حداقل 40 درصد از زخم های پیلونیدال شامل باکتری های هوازی نیز می شود. علاوه بر این، ممکن است هر دو باکتری گرم مثبت و گرم منفی وجود داشته باشد.

به دلیل انواع باکتری‌هایی که ممکن است در زخم پیلونیدال وجود داشته باشند، معمولاً توصیه می‌شود که پزشکان آنتی‌بیوتیک‌های وسیع الطیف را تجویز کنند. اینها آنتی بیوتیک هایی هستند که در مبارزه با چندین نوع باکتری موثر هستند.

 

مترونیدازول


یکی از رایج ترین آنتی بیوتیک هایی که برای عفونت های پیلونیدال تجویز می شود مترونیدازول است. ممکن است به پاک کردن آبسه کمک کند زیرا از تکثیر باکتری ها جلوگیری می کند. مترونیدازول را می توان به صورت خوراکی یا موضعی استفاده کرد و گاهی اوقات قبل از درمان جراحی به صورت داخل وریدی تجویز می شود.

این دارو اغلب همراه با اریترومایسین، کلاریترومایسین یا آنتی بیوتیک دیگری تجویز می شود. شروع هر چه زودتر این داروها ممکن است اثربخشی آنها را افزایش دهد.

 

اریترومایسین


یکی دیگر از گزینه های برتر برای درمان پیلونیدال اریترومایسین است. این ماکرولید به دو صورت عمل می کند: از بین بردن باکتری ها و محدود کردن رشد باکتری ها. یکی از دوزهای خوراکی ممکن 250 میلی گرم دو بار در روز است.

 

فلوکلوکساسیلین


یک نوع پنی سیلین، فلوکلوکساسیلین، انتخاب جالبی برای درمان پیلونیدال است. برخلاف سایر داروهای موجود در این لیست، این یک آنتی بیوتیک با طیف باریک است که باکتری های گرم مثبت را درمان می کند. علیرغم تمرکز محدود آن، این می تواند ابزار قدرتمندی برای پاکسازی برخی از عفونت های پیلونیدال باشد.


کلیندامایسین


یک آنتی بیوتیک لینکومایسین، کلیندامایسین یک گزینه تجویزی اضافی است. مانع از تکثیر باکتری ها می شود. گاهی اوقات کلیندامایسین به عنوان جایگزینی برای افراد مبتلا به آلرژی به پنی سیلین استفاده می شود.

علاوه بر زایمان خوراکی، این دارو اغلب به صورت موضعی برای بیماری های پوستی استفاده می شود.

کلاریترومایسین


کلاریترومایسین مانند اریترومایسین یک داروی ماکرولید است. این دارو می تواند برای عفونت های پیلونیدال مفید باشد زیرا از تولید مثل باکتری ها جلوگیری می کند.

پزشکانی که معمولاً به فلوکلوکساسیلین متکی هستند ممکن است برای افرادی که به پنی سیلین حساسیت دارند، کلاریترومایسین را تجویز کنند.

 





:: برچسب‌ها: بیماری های مقعدی , ترشحات بد بو , بیماری بادرد ,
:: بازدید از این مطلب : 584
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 22 دی 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: